Шифърът на Леонардо. Дан Браун

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  2-6-2020
  •  198

Автор:Дан Браун
Издателство:Бард
Страници:460
Корици:МЕКИ
Година:2003
Броя:1
ISBN:9789545854330 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. Добро
Много добре запазена книга.

Неразгадаем шифър, скрит в произведенията на аеонардв ДА ВИНЧИ. ПОРАЗИТЕЛНА истина, скрита вт веквве...
Докато е в командировка в Париж, харвардският професор по история на символите Робърт Лангдън е събуден посред нощ: един възрастен уредник в Лувъра е убит в музея. Край трупа му полицията намира озадачаващ шифър. Докато се опитва да го разгадае, Лангдън с удивление открива, че той води до пътека от кодове, скрити в творбите на Леонардо -кодове, изложени пред очите на всички, и все пак находчиво скрити от художника.

Лангдън обединява силите си с талантливата френска криптографка Софи Нево и установява, че покойният уредник е бил брат от Ордена на Сион - тайно общество, към което са принадлежали сър Исак Нютон, Ботичели, Виктор Юго, Леонардо и други прочути личности.

В шеметна надпревара из Париж и Лондон Лангдън и Нево се състезават с безлика влиятелна фигура, която сякаш предугажда всеки техен ход. Ако двамата навреме не успеят да разшифроват загадката, древната тайна на Ордена на Сион, сензационна историческа истина, завинаги ще бъде изгубена. Романът възвестява появата на нов вид шеметен интелигентен трилър... абсолютно непредсказуем до поразителната си развръзка.
ШИФЪРЪТ НА ЛЕОНАРДО
585-433-2
789545854330
ЦЕНА: 9.99 лв.


1-Шифърът-на-Леонардо


Категория › Трилъри

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.