Финансово управление на фирмата

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  2-6-2020
  •  230

ПРОДАДЕНА

Автор:Стоян Александров, Стоян Дурин, Бисер Славков
Издателство:Труд и право
Страници:256
Корици:Меки
Година:2000
Броя:1
ISBN:954608039Х Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Отлично
Неизползвана книга, като нова.

Цена: 12.00 лв.

Тази книга Ви предлага знания по едни от най-съществените въпроси на финансовото управление на фирмата.

В първата част са разгледани финансовите инструменти за дългосрочно финансиране и инвестиране. Акцентът е поставен върху различните видове ценни книжа и търговията с тях.

Във втората част се третират въпросите на организацията на счетоводството и счетоводното отчитане на активите, пасивите, собствения капитал и разходите. Особено място е отделено на финансово-счетоводния анализ - своеобразната диагноза за реалното състояние на всяка фирма.

Третата част е посветена на корпоративното подоходно облагане на фирмата. Разглежда се фирмената политика на признаване на разходи и на приходи от дейността. Систематизирани са и основните принципи и методи за избягване на двойното данъчно облагане.

Автори на разработките в хронологичен ред са доц. д-р Стоян Александров, проф. д-р Стоян Дурин, д.е.с. и доц. д-р Бисер Славков, д.е.с.

Целевата аудитория на книгата са преди всичко мениджъри и предприемачи, счетоводители и финансисти, студенти и преподаватели във ВУЗ, както и всички, които в една или друга степен се занимават с управлението на корпоративните финанси.

ст-Финансово-управление-на-фирмата

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.