"Топ книги" ЕООД

Добре дошли в Online Книжарница за Антикварни книги, изчерпани заглавия на книжния пазар с конкурентни цени в интернет и някой нови заглавия с отстъпки от номиналната стойност до 50%. Вашият сайт за книги!

Във връзка с Covid-19, всяка книга се почиства с дезинфектант за ръце преди да бъде изпратена и опакована двойно (с моя опаковка и плик на Еконт). Нямам книги с мухъл - не се предлагат такива.

"Топ книги" ЕООД" ЕИК 204603599, гр. София. 
Офис - Без стационарен обект: ул. Граф Игнатиев"
Електронна поща за връзка: toivosf@gmail.com
Телефон: 0886454968
Изброените домейни (интернет адреси) са неразделна част от фирмата: 
https://books-bg.net
https://topknigi.bg 
Ако желаете опростена фактура, опишете необходимите данни, за да Ви бъде издадена при получаване с касовата бележка.
Предлагам над 25 000 различни заглавия и всякаква тематика, очаквайте нови заглавия всеки ден.

Защита на Вашите лични данни GDPR:
Вашите лични данни - 
* Имена на получател и телефон служат: единствено и само с цел комуникация за коректно получаване на пратката към нашият сайт и куриерската фирма избрана по Ваш избор, товарителниците се подготвят през фирмения ни профил в https://bazar.bg с цел - използване на 10% отстъпка от куриерската фирма за клиента.
Информацията за направените доставки е криптирана с данните на профила и е достъпна в декриптиран вид единствено от влязъл в съответния профил потребител.
* Имейла от Вашата регистрация служи за комуникация и даване на информация относно поръчките Ви, не се предоставя на трети лица.
* IP адреса се използва за блокиране на некоректни клиенти и не се предоставя на трети лица.
* Не използваме Оnline плащания с дебитни или кредитни карти, възможно е само  PayPal системата - при предварително изчислени такси (стойност на книгата, транспорт, транзакция и опаковка).
Право на получаване на информация
Чл. 12. Вие можете да поискате от Топ книги ЕООД да Ви информира относно всички получатели, на които личните данни, за които е поискано коригиране, изтриване или ограничаване на обработването, са били разкрити. Топ книги ЕООД може да откаже да предостави тази информация, ако това би било невъзможно или изисква несъразмерно големи усилия.


Право на възражение
Чл. 13. Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от Топ книги ЕООД, които се отнасят до Вас, включително ако се обработват за целите на профилиране или директен маркетинг.


Вашите права при нарушение на сигурността на личните ви данни
Чл. 14. (1) Ако Топ книги ЕООД установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ние Ви уведомяваме без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

(2) Топ книги ЕООД не е длъжен да Ви уведомява, ако:

е предприел подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността;
е взел впоследствие мерки, които гарантират, че нарушението няма да доведе до висок риск за правата Ви;
уведомяването би изисквало непропорционални усилия.
Лица, на които се предоставят личните ви данни


Други разпоредби
Чл. 17. В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg
Чл. 18. Можете да упражните всичките си права относно защита на Вашите лични данни чрез формите, приложени към настоящата информация. Разбира се, тези форми не са задължителни и можете да отправите исканията си във всякаква форма, която съдържа изявление за това и ви идентифицира като притежател на данните.

Предлагаме антикварни книги за Вас скъпи клиенти - ГОЛЯМО разнообразие от категории на на най-добри цени и в приличен вид.

Стремим се да предлагаме богат избор на редки и ценни издания, книги с автографи, детски книги, техническа литература, медицинска и здравна тематика, книги с практическа и художествена стойност...

Цените на книгите са най-ниски в мрежата към момента на публикуването им в сайта https://books-bg.net

Работим за Вас денононощно 24/7/365 - имейл: toivosf@gmail.com или в началната страница може да използвате бутона "Съобщение / Запитване (без регистрация) за всеки клиент посетил сайта.

Сайтове за антикварни книги, антикварни книги онлайн, антикварни книжарници, продажба на книги втора ръка, евтини книги втора ръка

Books-BG.net e защитен сайт с: Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS) е протокол за защитена комуникация в компютърна мрежа, широко разпространена в Интернет. Технически HTTPS не е самостоятелен протокол, а резултат от поставянето на протокола за пренос на хипертекст (HTTP) върху SSL/TLS протокол и по този начин защитава стандартната HTTP връзка. Основната цел на тази комбинация е да се осигури защитена връзка и сигурност при преноса на данни между интернет потребителите...
https://bg.wikipedia.org/wiki/HTTPS

Нашият сайт Books-BG.net, предлага удобство и сигурност за Вашата покупка с право на преглед в куриерската фирма.

Получавате книгата от предложената снимка, т.е. продукта отговаря на Вашата поръчка!

Ежедневно се публикуват нови заглавия и стъпка по стъпка достигаме по-близо до Вас, за да останете доволни от нашата дейност.

При покупка, получавате мейл с потвърждение за завършена поръчка, след това следва потвържение за наличност на книгата(те) или отказ за изпълнение поради лисващо заглавие към момента по телефона или имейл.

Срок на изпълнение до 2 (два) работни дни, моля - редовно проверявайте мейл пощата със статуса на поръчка или очаквайте обаждане по телефона.

ВНИМАНИЕ!!!

САЙТА BOOKS-BG.NET - НИКОГА НЕ ИЗИСКВА ПРЕДВАРИТЕЛНО КАПАРО ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ВИД ПЛАЩАНЕ, ПРЕДПЛАЩАНЕ - НИКОГА!!!

НЕ ИЗИСКВАМЕ ЛИЧНИ ДАННИ КАТО - ЕГН, НОМЕРА НА КРЕДИТНИ КАРТИ, ДЕБИТНИ КАРТИ, НОМЕРА НА ЛИЧНИ КАРТИ... ДРУГИ ДОКУМЕНТИ - НЕ!!!

ИЗИСКВАМЕ, ЕДИНСТВЕНО И САМО ДАННИТЕ ВЪВ ФОРМАТА КЪМ РЕГИСТРАЦИЯ С ЦЕЛ КОМУНИКАЦИЯ ЗА КОРЕКТНО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКАТА ) ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!

ЗА ЧУЖБИНА ВАЖИ ГАРАНЦИЯТА НА PAYPAL ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ КАТО СЕ ИЗПИСВА В ОСНОВАНИЕТО ЗА ПЛАЩАНЕ - ПОКУПКА НА КНИГА(И) ИЛИ ЗАГЛАВИЕТО.

Всяка допълнителна информация е излишна! 

Бъдете внимателни и при съмнителни случаи се свържете с мен по телефона - 0886 454968 или  на Спешния телефон 112.


Очакваме Ви!     
https://knigodom.com

Aдминистратор
ключови думи за търсене на книги: антикварни книги, стари книги, книга, книги, книжарница, стари книги, употребявани книги, нови книги, прочетени книги, книжен пазар, книги от toivo, книги с отстъпка, запазени стари книги, книжен базар, knijen pazarкниги втора ръка, книги втора употреба, топ книги, top knigi