Преглед Категория › Македонски език

Категория с книги от всички жанрове, подбрани заглавия за Вас в приличен вид и състояние.Љубов на југ

Ова е книга која е одличен избор за љубителите на чик литература. Читајќи ја ќе се запрашате што би направиле ако откриете дека вашиот партнер ве изневерува или пак која би била вашата реакција ако во неговиот багаж пронајдете брендиран градник, кој секако не е ваш. Токму ова ѝ се случува на Софи, кога во багажот на својот сопруг Ник пронаоѓа градник.… Прочети повече